Skip Navigation
 
 

Uit en Sport

 

De Parelloop 29 maart 2015

Dit geweldige hardloopfestijn vindt zondag 29 maart 2015 voor de 27e keer plaats in Brunssum. Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar feest voor het hele gezin, maar zeker ook voor de professionele hardlopers.
 

Livemusic club Woetsjtok

Livemusic club Woetsjtok (Rumpenerstraat 84) bestaat sinds oktober 2005, en heeft naam gekregen als d plek waar live-muziek in uiteenlopende stijlen te beluisteren is.
 

IVN Brunssum en Onderbanken

Het IVN, de vereniging voor natuur-, milieu- en landschapseducatie, die zich met behulp van vrijwilligers inzet voor de natuur, milieu en landschapsbehoud, bestaat al ruim 50 jaar!
 

Sauna Hoen

Sauna Hoen is gevestigd in een monumentaal pand aan de Uranusstraat in Brunssum. Met de ruime gratis parkeermogelijkheden en de karakteristieke sfeer van de locatie is deze sauna uniek te noemen.
 

FitnessBijHoen

Fitness, groepslessen, zwemmen of de KidsClub? Ontdek FitnessBijHoen in Brunssum!
 

Golf-Residentie Brunssummerheide

Gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen, ligt sinds 1985 een voor Nederlandse begrippen unieke 45 holes golfbaan.
 

Groenmetropool

De Groenmetropool is een nieuwe benaming voor het voormalige mijngebied dat loopt van Beringen in Belgisch-Limburg, via Nederlands-Limburg, tot aan Dren in Duitsland.
 

Vrije Markt Brunssum

De grootste overdekte koopjesmarkt in de euregio, elke zondag open van 10 tot 17 uur.
 

BloteVoetenPark in Brunssums Schutterspark

In het Brunssumse Schutterspark ligt het eerste BloteVoetenPark van Limburg. De route, die over een lengte van 4 kilometer door een gevarieerd natuurgebied loopt, trakteert de bezoeker op een unieke natuurbeleving.
 

Sterrenwacht Limburg

De enige publiekssterrenwacht in Nederlands Limburg nodigt u van harte uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van de sterrenkunde. Kijk door een antieke telescoop naar de Maan, planeten, verre nevels en sterrenstelsels.Elke vrijdag geopend vanaf 19:30. Entree (vanaf 6 jaar) 3,50