Skip Navigation
 
 

Uit en Sport

 

Back To The SixTies op 18 oktober 2014

Zaterdag 18 oktober2014 is het weer tijd voor Back To The SixTies! De locatie is als vanouds Party Centrum Chalet in Treebeek – Brunssum. De zaal gaat open om 19.00 uur, de avond start om 20.00 uur en de entree is € 6,00 in de voorverkoop en € 7,50 aan de kassa.
 

Architectuurgids Brunssum

De Architectuurgids Brunssum beschrijft een fietsroute langs 34 bijzondere bouwkundige objecten in de gemeente Brunssum. Dankzij de gids kunnen fietsers de rijke schakering van bouwstijlen en –stromingen, gebouwtypen, stedenbouwkundige en ruimtelijke projecten ervaren die zijn ontstaan in 50 boeiende jaren.
 

BloteVoetenPark in Brunssums Schutterspark

In het Brunssumse Schutterspark ligt het eerste BloteVoetenPark van Limburg. De route, die over een lengte van 4 kilometer door een gevarieerd natuurgebied loopt, trakteert de bezoeker op een unieke natuurbeleving.
 

IVN Brunssum en Onderbanken

Het IVN, de vereniging voor natuur-, milieu- en landschapseducatie, die zich met behulp van vrijwilligers inzet voor de natuur, milieu en landschapsbehoud, bestaat al ruim 50 jaar!
 

Sterrenwacht Limburg

De enige publiekssterrenwacht in Nederlands Limburg nodigt u van harte uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van de sterrenkunde. Kijk door een antieke telescoop naar de Maan, planeten, verre nevels en sterrenstelsels.Elke vrijdag geopend vanaf 19:30. Entree (vanaf 6 jaar) €3,50
 

FitnessBijHoen

Fitness, groepslessen, zwemmen of de KidsClub? Ontdek FitnessBijHoen in Brunssum!
 

Livemusic club Woetsjtok

Livemusic club Woetsjtok (Rumpenerstraat 84) bestaat sinds oktober 2005, en heeft naam gekregen als dé plek waar live-muziek in uiteenlopende stijlen te beluisteren is.
 

Sauna Hoen

Sauna Hoen is gevestigd in een monumentaal pand aan de Uranusstraat in Brunssum. Met de ruime gratis parkeermogelijkheden en de karakteristieke sfeer van de locatie is deze sauna uniek te noemen.
 

Vrije Markt Brunssum

De grootste overdekte koopjesmarkt in de euregio, elke zondag open van 10 tot 17 uur.
 

Groenmetropool

De Groenmetropool is een nieuwe benaming voor het voormalige mijngebied dat loopt van Beringen in Belgisch-Limburg, via Nederlands-Limburg, tot aan Düren in Duitsland.